HTML

Lehet jobb Magyarország?

A szavannák szemetese mindent eltakarít. Legközelebb talán Ön lesz az áldozat...

Friss topikok

Linkblog

Kiáltvány

2010.05.01. 17:09 pimpalini

Kedves Honfitársaim!

Együttérzéstől elcsukló hangon, könnyekben fürdő szemekkel kérem Önöket, könyörüljenek! Adott néhány szegény, szerencsétlen honfitársunk, kiknek az élet orvul kihúzta jólétük fürdőkádjának dugóját, s anyagi forrásaik fürdővize percről-percre, viharos gyorsasággal csorog le a kilátástalanság, bizonytalanság csatornájába. Igaz, hogy embereink nem voltak ma született bárányok, nem is okvetlenül intelligenciájuk, kimagasló teljesítményeik miatt kerültek napról-napra rivaldafénybe, de akkor is el kell ismerni: ők is emberek. Emberek, kik gyarlók ugyan, kik gátlástalanul tobzódtak kétes értékű örömökben, lopott javakban, ám az ember természeténél fogva esendő. Ki nem tette volna meg a helyükben? Az vesse rájuk az első követ, aki megtalálja.

Egyszóval kérem adakozzanak az állásukat vesztett MSZP-képviselők, s pártemberek számára. Adományaikat a Köztársaság téri pártszékházban és "Mostanság Szomorú Politikusok" jeligére, a következő számlaszámra küldhetik: OTP bank 6743-1232-4555-0000. Offshore lehetőség is van: 0000-2322-3655 NL Bank Vaduz, Liechtenstein.

 

Segítségüket köszönjük. A nép nevében.

Mi nem felejtünk...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keselyu.blog.hu/api/trackback/id/tr551966800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása